go-e Charger Gemini 11kW – 22kW

alk. 595,00

go-e Charger Gemini uutuusmalli tarjoaa mukavan käytettävyyden ja helpon liikuteltavuuden kompaktissa paketissa.
Laturia voidaan käyttää turvallisesti mistä tahansa voimavirta 3-vaihepistokkeesta tai erillisellä adapterilla kotipistorasiasta.

Lataustilan ilmaisu LED-renkaan kautta.
Latausteho säädettävissä painikkeella tai sovelluksella.

Päivitetty sovellus: Pörssisähköllä lataus edullisten hintojen mukaan

go-e NYT KEVÄT-Tarjouksessa!

go-e Charger Gemini Flex

Tehokas 11kW kolmivaiheinen latausasema kotiin ja matkalle. Saatavilla myös 22KW tehoisena.
Helppo asentaa “Plug and Play”. Kätevä ottaa mukaan, paino vain ~2 kg.

Lataustehon ilmaisu tyylikkäällä LED renkaalla. Lataustehon säätö painikkeesta tai puhelinsovelluksella
Sovelluksen kautta voidaan tarkastella latauksen tilaa ja sähkön kulutusta, sekä ajastaa toimintoja.

go-e Charger Gemini ominaisuuksia voidaan päivittää ja hyvää liitettävyyttä (API, OCPP 1.6) hyödyntää monessa muussa. mm. Ohjelmointia osaavalle go-e on hyvä latauslaite Aurinkopaneelijärjestelmän yhteyteen tai älykotiin.
Laitetta voidaan käyttää joko kaikille avoimena tai lukita käyttäjätunnistuksella: avaus RFID tai Puhelinsovelluksella.

Tällä latausasemalla voi ladata 1-, 2- ja 3-vaiheista autoa.

 • Uudessa mallissa ainutlaatuinen ominaisuus: go-e sovelluksella voi valita lataako laite 1- vai 3- vaiheisena!
 • 2023 UUTUUS: go-e ECO. Sähköauton lataaminen pörssisähköllä. Voit määrittää hinnan ja go-e osaa ladata halvimmilla tunneilla!
 • 2023 TULOSSA: go-e Controller. Dynaaminen Kuormanhallinta ja Aurinkosähkölataus: ohjaa aurinkopaneelien tuotto sähköauton lataukseen!

Ominaisuudet

 • Sisäinen WLAN
 • RFID ominaisuus: Tunniste tagilla laite voidaan lukita muilta käyttäjiltä. Ostettavissa useampi RFID, max. 10kpl /laite
 • go-e charger APP ladattavissa älylaitteeseen (mahdollista ohjata latausta ja seurata virankulutusta)
 • RCD Vikavirtasuojaus: AC 30 mA, DC 6 mA ( A-tyyppi ja B-tyyppi)
 • 16A CEE (11kW) tai  32A CEE (22kW) 3-vaihe voimavirtapistoke. Myös malli kiinteään asennukseen eli ilman voimavirtapistorasiaa
 • Kotelosuojaus IP55, iskunkestävyys IK08
 • Avoin API rajapinta. Tukee myös OCPP kommunikaatiota.
 • Mitat: 16 x 26 x 11 cm.
 • Asennusjohto Flex 30cm / Kiinteän asennuksen mallissa 1,5m
 • Paino: 2,2 kg
 • Valmistusmaa Itävalta
 • Takuu 24kk

Toimitussisältö:

 • Latausasema 11 kW tai Latausasema 22 kW
 • Seinäkiinnitysteline ruuveilla ja ropuilla
 • Yksi nollauskortti ja yksi RFID-siru
 • Kaapelin kiinnike lukkoa varten (varkaudenesto liikuteltavissa malleissa)
 • Ohjeet

MYÖS ASENNETTUNA: Osta asennus täältä

Lisävarusteena ostettavissa Adapterisarja: 32A CEE voimavirta, 16A CEE karavaanipistoke, 16A Schuko kotitalouspistorasia. Katso Latausjohdot -adapterit -valikosta

EV Asema suosittelee: Paljon liikkuvalle / Sähkönkulutusta aktiivisesti seuraavalle

Paino 2,5 kg
Mitat 40 × 37 × 24 cm
Malli

11kW Gemini Voimavirtapistoke, Kiinteä asennus 11kW Gemini, 22kW Gemini Voimavirtapistoke

4 arviota tuotteelle go-e Charger Gemini 11kW – 22kW

 1. Martti

  Ostettu on ja paikoilleen asennettu, mutta auto puuttuu. Siruongelman vuoksi joudun vielä odottamaan autoani. Itse laite näyttää kauniilta ja huokuttelevalta. Yhdistyy hyvin nettiin, mutta kuten sanottu käyttökokemuksesta minun on kirjoitettava myöhemmin. Itse firmasta voisin kyllä kommentoida. Nettiostaminen sujui hyvin ja sain tarvittavan avun ja tiedot laitteesta puhelimitse. Soitin yhteensä 2 kertaa ja puhelimeen vastattiin välittömästi. Myyjä tunsi tuotteen hyvin ja antoi minulle tarvittavat tiedot, jotka johtivat tuotteen ostamiseen. Voin suositella, erinomainen palvelu Oulun murteella. Kirjoitan myöhemmin kokemukseni laitteesta, jonka hankin oikeastaan kahdesta syystä. Ensinnäkin helppo asentaa, jos talosta löytyy jo voimapistoke ja toiseksi laite tallentaa kulutetun sähkön muistiin kumulatiivisesti. Silloin käytettäessä esim. työsuhdeautoa on mahdollista laskuttaa kotona ladattu sähkö työnantajalta. Latauslaite erillisenä asennuksena sähkön kulutusmittarilla olisi tullut huomattavasti kalliimmaksi.

 2. Jari O

  3 kuukauden käyttökokemuksella olen erittäin tyytyväinen laitteeseen. Kätevä ottaa mukaan kesämökille tai “pelastusrenkaaksi” pitempään reissuun. Pari kertaa olen reissussakin ladannut ja silloin kätevä laskea ottovirtaa latauspaikan mahdollisesti asettamien rajojen mukaisesti. Peruskäytössä erittäin helppokäyttöinen ja varmatoiminen laite, mutta puhelinapplikaation kautta löytyy riittävästi lisäominaisuuksia, kun niitä tarvitsee. Vahva suositus tälle, jos tarvitset liikkuvuutta ja/tai asuinpaikassasi on 3-vaihepistorasia valmiina autotallissa/katoksessa.

 3. Martti

  Lupasin käyttökokemustietoja myöhemmin. Nyt niitä on 3 kuukauden jaksolta. Laite toimii niin kuin luvattiin. Kevyt, helppo siirrellä tai ottaa mukaan. Ohjaus puhelinsovelluksella toimii. Voi ladata nopeammin tai tarvittaessa hitaammin yön yli, jos ajattelee säästävänsä akkuja. Ja mikä minulle oli tärkeintä, oli kumulatiivinen sähkön kulutuksen mittaus. Se toimii ja saan ongelmitta laskutettua työnantajalta auton kuluttaman sähkön. Ei se ole paljon, mutta onhan sekin jotain. Olen ostokseeni tyytyväinen ja voin suositella sitä näillä ominaisuuksilla muillekin.

 4. Antti

  Laitteesta on nyt n. 5 kk käyttökokemus (8-12/2021), joka on vahvasti myönteinen. Tässä yhteenvedettynä plussat ja miinukset:
  + laite on toiminut pääosin luotettavasti ja mahdollistanut latauksen kotipihalla ja mökillä helpon kytkennän ansioista
  + latauksen voi kohdistaa RFID-avaimenperälle, jolloin ladattuja kilowattitunteja voi seurata esim. autoittain tai latauspaikoittain
  + kätevä aplikaatio mahdollistaa kulutetun sähkön seurannan tai asetusten muuttamisen ilman isompaa vaivaa
  + Ev-aseman ystävällinen ja asiantunteva palvelu
  – laitteen mukana tullut lukkorauta vaati lukon reiän suurentamista poralla, sillä mikään Espoon rautakauppojen lukoista ei sellaisenaan sopinut rautaan (tämä vaati poran ja 5 min aikaa)
  – aplikaatio kehittyy ja pahimmat lastentaudit korjattu, käyttöliittymä on kuitenkin vielä vähän keskeneräinen ja alussa ei niin intuitiivinen, eikä käyttöohjeet kuvaa ruututasolla jokaista käytön vaihetta
  – laite pari kertaa jäänyt jumiin, mutta käynnistynyt taas nopeasti virtojen katkaisun jälkeen, voi olla että tuorein softaversio korjannut kaatuilua

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *