Sale!

WALLBOX Pulsar Plus / WALLBOX Copper

alk. 850,00745,00

Wallbox Pulsar Plus ja Wallbox Copper Business: EV -latausasema on käytännöllinen, älykäs latausjärjestelmä sähköajoneuvoille ja plug-in-hybrideille.

Voit muodostaa helposti etäyhteyden myWallbox-latauksenhallinta-alustaan Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä.

Erittäin kompakti ja kustannustehokas latausratkaisu. Saatavilla kuormanhallinta ja Sähköauton lataus aurinkopaneeleilla.

 

NYT Erä 5m kaapelilla edullisesti!

OSTA ASENNUS: Täältä

Wallbox Pulsar Plus latausasema on helppokäyttöinen, älykäs latausjärjestelmä sähköajoneuvoille ja plug-in-hybrideille.

Pulsar Plus on helppo mukauttaa mihin tahansa asennukseen, ja se on ihanteellinen käytettäväksi kotitallissa. Yhteensopiva kaikkien sähköajoneuvojen kanssa.

Kolmivaiheinen Type 2 max. 22kW (3x32A) -malli 5m mittaisella latauskaapelilla. Molemmat rajoitettavissa asennusvaihessa itse laitteesta 6A/10A/13A/16A/20A/25A/32A. Lisäksi tehonsäätö puhelinsovelluksella. Dynaaminen kuormanhallinta lisävarusteena (Power boost)

 

Wallbox Copper Business on tyylikäs latausasema täynnä uusinta teknologiaa; suunniteltu taloyhtiöiden ja yrityksien lataustarpeita ajatellen. RFID ohjaus (kortit erikseen), etähallinta puhelinsovelluksella, sekä kuormanjako vakiona, Power boost saatavilla lisävarusteena. Tämä malli soveltuu erityisen hyvin yrityskäyttöön, muista myös 750€ yritysavustus ARA:lta!

Laitteessa Type 2 pistorasia eli tällä latausasemalla voi ladata sekä Type 1 että Type 2 autoja max. 22kW (3x32A) -malli. Teho rajoitettavissa itse laitteesta 6A/10A/13A/16A/20A/25A/32A. Lisäksi tehonsäätö puhelinsovelluksella.

 

Wallbox Power Boost – kuormanhallinta:

 • Staataattinen kuormanjanko: (Wallbox Copper Power sharing smart) eli latausasemista voidaan luoda laiteryhmä ja tälle ryhmälle kerrotaan käytettävissä oleva virta ja latausasemat jakavat tämän ladattavissa olevien autojen kesken “Master – Slave periaatteella”.
 • Power boost: Laite osaa hyödyntää käytettävissä oleva virran ja säätää lataustehoa pienemmäksi esim. Saunan tai vesivaraajan lämmityksen aikana.  Dynaaminen kuormanhallinta vaatii virtamittarin lisävarusteena.

Avainominaisuudet:

 • Pulsar Plus 5m tai 7m Type 2 kaapelilla | Copper Type 2 latausportti
 • Mahdollista kytkeä Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden kautta myWALLBOX Puhelinsovellukseen
 • Integroitu DC- vikavirtasuojaus 6mA. Vaati asennuksessa siis lisäksi erillisen AC eli A-tyypin vikavirtasuojan.
 • Paino Pulsar 2kg / Copper 5kg
 • Mitat Pulsar 166 x 166 x 82mm / Copper 260 x 192 x 113 mm
 • Kotelosuojaus IP54
 • Käyttölämpötila -25 °C … +40 °C
 • Takuu 24kk
 • Musta kotelo, saatavilla myös valkoinen Pulsar Plus tilauksesta, ilmoita valkoinen tilauksessa
 • Valmistettu Espanjassa

Sähköauton Aurinkosähkölataus: Eco-Smart -toiminnon avulla voit käyttää aurinkopaneelien tuottamaa energiaa kotona sähköautosi lataamiseen. Valittavissa kaksi erilaista lataustilaa:

 • Eco-mode minimoi verkkovirran käytön sähköautosi latauksen aikana, yhdistämällä se käytettävissä olevaan ylimääräiseen aurinkoenergiaan.
 • FullGreen käyttää yksinomaan aurinkoenergiaa autosi lataamiseen. Tämä tila havaitsee, milloin käytettävissä on tarpeeksi aurinkosähköä, lataus alkaa vasta kun aurinkopaneeleilla on tarpeeksi tuottoa lataukseen.

Wallbox Pulsar Plus sekä Power Boost kuormanhallinta edullisesti pakettihintaan 1050€.

 

Tutustu esimerkkiasennuksiin täältä: Portfolio

 

Meidän kauttamme kotilatausasema ja kuormanhallinta asennettuna koko Suomen laajuisesti!

OSTA ASENNUS: *klik tähän*

Pulsar Plus latausasema ja Power boost kuormanhallinta asennus 1750€ (asennuspaketti Pulsar Plus 5m ilman kuormanhallintaa 1350€)

 • Asennus sisältää: Latausaseman seinäasennuksen ja kytkennän toimintavalmiiksi 11KW teholle, Powerboost-mittarin ja datakaapelin, tarvittaessa vikavirtasuojan/sulakkeet sähkökeskukseen ja pientarvikkeet.
  • Sähkökeskuksessa tulee olla vapaita paikkoja asennukseen; keskuksen laajennus laskutetaan tarvikkeiden ja työmäärän mukaan jälkikäteen 
  • Asennuskaapeli max. 5×2,5mm²; pinta-asennuksena ja max. 2 läpivientiä puumateriaaliin. 
  • ASENNUS 6mm² KAAPELILLA +150€, mahdollistaa max. 22kW tehon
  • Data- ja Asennuskaapelia max. 20m
  • Lisämitat kaapeliin ja mahdolliset muut lisätarvikkeet sähkötarvikehinnaston mukaisesti.
  • Olemme yhteydessä tilauksen jälkeen asennuksesta. Asennus yleensä sovitaan 5-20 vrk päähän tilauksesta.
  • Mahdollisen asennuspaketin ylittävä osuuden laskutamme jälkikäteen.
Paino 3 kg
Mitat 35 × 35 × 20 cm
Malli

Pulsar Plus 22kW 5m Type 2, Pulsar Plus 22kW 7m Type 2, Copper 22kW, 5m Pulsar plus +Powerboost kuormanhallinta, 7m Pulsar plus +Powerboost kuormanhallinta, 5m Pulsar plus +Powerboost asennettuna, 7m Pulsar plus +Powerboost asennettuna, Asennuspaketti

1 arvio tuotteelle WALLBOX Pulsar Plus / WALLBOX Copper

 1. Marko Niskanen

  Ostin Wallbox Pulsar Plus + Power Boost asennettuna -pakettin EV Asemalta ja olen tosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Jos asiaa hieman pilkkoo niin ostoprosessi ja EV Aseman kanssa toimiminen oli erinomaista. Mukava kun on tällaisia yrittäjiä, jotka panostavat asioiden hoitoon ja hyvään yhteydenpitoon. Arvostelussa EV Asemalle täydet 5/5 pistettä.

  Pulsar Plussa on myös paljon mistä pitää. Laite on mukavan pieni ja siistin näköinen + odottamani perustoiminnallisuudet löytyvät. Tuotepakettiin sisältyi kaikki tarvittava. Kun itsellä on tuo kotiautomaatio lähellä sydäntä, niin kokonaisarvosanaa laski Pulsar Plussan integroitavuuteen liittyvät puutteet + applikaatiossa olisi voinut olla kunnianhimo hieman korkeammalla tällaisella pitkäaikaisella toimijalla kuin Wallbox. Pienellä panostuksella näihin tästä saisi mielettömän kovan paketin. Varsinkin nyt kun ihmisiä kiinnostaa pörssisähkön hyödyntäminen niin parempaa integroitavuutta esim. Home Assistant:iin (tai NordPool integraation tuominen Wallbox:in toimesta) toivoo varmasti moni. Jo tällaisenaankin hinta/laatu -suhde on kuitenkin varsin hyvä. 4/5 pistettä Wallboxille.

  Kaiken kaikkiaan siis Wallbox Pulsar Plus + Power Boost -paketin hankinta EV Asemalta oli todella hyvä kokemus. Sitä toimitettiin mitä sovittiin sovittuna ajankohta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *