WALLBOX Pulsar / WALLBOX Copper

alk. 849,00

Wallbox Pulsar Plus ja Wallbox Copper Business EV -latausasema on käytännöllinen, älykäs latausjärjestelmä sähköajoneuvoille ja plug-in-hybrideille.

Voit muodostaa helposti etäyhteyden myWallbox-latauksenhallinta-alustaan Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä.

Erittäin kompakti ja kustannustehokas latausratkaisu.

Poista

Wallbox Pulsar Plus EV -latausasema on käytännöllinen, älykäs latausjärjestelmä sähköajoneuvoille ja plug-in-hybrideille.

Pulsar Plus on helppo mukauttaa mihin tahansa asennukseen, ja se on ihanteellinen käytettäväksi kotitallissa. Yhteensopiva kaikkien sähköajoneuvojen kanssa.

Saatavilla yksivaiheinen Type 1 max. 7,4kW (32A) tai kolmivaiheinen Type 2 max. 22kW (3x32A) -malli. Molemmat rajoitettavissa itse laitteesta 6A/10A/13A/16A/20A/25A/32A. Lisäksi tehonsäätö puhelinsovelluksella. Dynaaminen kuormanhallinta lisävarusteena (Power boost)

 

Wallbox Copper Business on tyylikäs latausasema täynnä uusinta teknologiaa; suunniteltu taloyhtiöiden ja yrityksien lataustarpeita ajatellen. RFID ohjaus (kortit erikseen), etähallinta puhelinsovelluksella, sekä kuormanhallinta vakiona.

Laitteessa Type 2 pistorasia eli tällä latausasemalla voi ladata sekä Type 1 että Type 2 autoja max. 22kW (3x32A) -malli. Teho rajoitettavissa itse laitteesta 6A/10A/13A/16A/20A/25A/32A. Lisäksi tehonsäätö puhelinsovelluksella.

Wallbox Copper kuormanhallinta. Tämä latausasema on varustettu staattisella kuormanhallinnalla (Wallbox Copper Power sharing smart) eli latausasemista voidaan luoda laiteryhmä ja tälle ryhmälle kerrotaan käytettävissä oleva virta ja latausasemat jakavat tämän ladattavissa olevien autojen kesken ”Master – Slave periaatteella”. Yksittäisen laitteen Dynaaminen kuormanhallinta vaatii virtamittarin lisävarusteena (Power boost).

 

Avainominaisuudet:

  • Mahdollista kytketä Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden kautta Puhelinsovellukseen
  • Integroitu lataustilan valo
  • Integroitu DC- vikavirtasuojaus 6mA. Vaati asennuksessa siis lisäksi erillisen AC eli A-tyypin vikavirtasuojan (n.50€).
  • Paino Pulsar 2kg / Copper 5kg
  • Mitat Pulsar 166 x 166 x 82mm / Copper 260 x 192 x 113 mm
  • Kotelosuojaus IP54
  • Käyttölämpötila -25 °C … +40 °C
  • Takuu 24kk
  • Pulsar Valkoinen kotelo / Copper Musta kotelo
  • Valmistettu Espanjassa

 

 

Paino 3 kg
Mitat 35 × 35 × 20 cm
Malli

Pulsar 7,4kW Type 1, Pulsar 22kW Type 2, Copper 22kW, Pulsar plus +Powerboost asennettuna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WALLBOX Pulsar / WALLBOX Copper”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *