go-eCharger HOME+ 11kW

690,00

go-eCharger 11kW tarjoaa mukavan käytettävyyden ja helpon liikuteltavuuden kompaktissa paketissa.
Laturia voidaan käyttää turvallisesti mistä tahansa voimavirta 3-vaihepistokkeesta tai adapterilla Schuko – kotipistokeesta.

Lataustilan ilmaisu LED-renkaan kautta.
Latausteho säädettävissä painikkeella tai sovelluksella.

 

HOX! Laitteella normaalia pidempi toimitusaika, toimitusviivästyksien vuoksi. Seuraavan erän saamme Lokakuun puolivälin jälkeen. Nämä ovat kysyttyjä, joten tilaa ja varaa heti omasi!

Tuotteen toimitusaika-arvio 5-14vrk

go-eCharger 11kW. Tehokas 11kW kolmivaiheinen latausasema kotiin ja matkalle.
Helppo asentaa ”Plug and Play”. Kätevä ottaa mukaan, paino vain reilu 2 kg.

Lataustehon ilmaisu tyylikkäällä LED renkaalla. Lataustehon säätö painikkeesta tai puhelinsovelluksella
Sovelluksen kautta voidaan tarkastella latauksen tilaa ja sähkön kulutusta, sekä ajastaa toimintoja.

Laitteen ominaisuuksia voidaan päivittää ja hyvää liitettävyyttä hyödyntää monessa muussa. mm. go-e on hyvä latauslaite Aurinkopaneelijärjestelmän yhteyteen tai jopa julkisiin tiloihin.
Laitetta voidaan käyttää joko kaikille avoimena tai lukita käyttäjätunnistuksella: avaus RFID tai Puhelinsovelluksella.

Tällä latausasemalla voi ladata 1-, 2- ja 3-vaiheista autoa.

Ominaisuudet

 • Sisäinen WLAN
 • RFID ominaisuus: Tunniste tagilla laite voidaan lukita muilta käyttäjiltä. Ostettavissa useampi RFID, max. 10kpl /laite
 • go-e charger APP ladattavissa älylaitteeseen (mahdollista ohjata latausta ja seurata virankulutusta)
 • RCD Vikavirtasuojaus: AC 30 mA, DC 6 mA ( A-tyyppi ja B-tyyppi)
 • 16A CEE 3-vaihe voimavirtapistoke
 • Kotelosuojaus IP54, voidaan käyttää myös taivasalla
 • Avoin API rajapinta. Tukee myös OCPP maksuliikenne kommunikaatiota. Näiden vuoksi hyvä liitettävyys muihin järjestelmiin
 • Mitat: 15 x 25 x 9 cm. Asennusjohto 30cm
 • Paino: 2,2 kg
 • Valmistusmaa Itävalta
 • Takuu 24kk

Toimitussisältö:

 • Latausasema 11 kW.  16 A CEE -pistokkeella
 • Seinäkiinnitysteline ruuveilla ja ropuilla
 • Yksi nollauskortti ja yksi RFID-siru
 • Valinnaisesti asennettava kaapelisuojaus (varkaudenesto)
 • Ohjeet

Lisävarusteena ostettavissa Adapterisarja: 32A CEE voimavirta, 16A CEE karavaanipistoke, 16A Schuko kotitalouspistorasia. Katso Latausjohdot -adapterit -valikosta

EV Asema suosittelee: Paljon liikkuvalle / Sähkönkulutusta aktiivisesti seuraavalle

Paino 2.5 kg
Mitat 40 × 37 × 24 cm
Malli

Voimavirtapistokkeella, Kiinteä asennus

3 arviota tuotteelle go-eCharger HOME+ 11kW

 1. Martti

  Ostettu on ja paikoilleen asennettu, mutta auto puuttuu. Siruongelman vuoksi joudun vielä odottamaan autoani. Itse laite näyttää kauniilta ja huokuttelevalta. Yhdistyy hyvin nettiin, mutta kuten sanottu käyttökokemuksesta minun on kirjoitettava myöhemmin. Itse firmasta voisin kyllä kommentoida. Nettiostaminen sujui hyvin ja sain tarvittavan avun ja tiedot laitteesta puhelimitse. Soitin yhteensä 2 kertaa ja puhelimeen vastattiin välittömästi. Myyjä tunsi tuotteen hyvin ja antoi minulle tarvittavat tiedot, jotka johtivat tuotteen ostamiseen. Voin suositella, erinomainen palvelu Oulun murteella. Kirjoitan myöhemmin kokemukseni laitteesta, jonka hankin oikeastaan kahdesta syystä. Ensinnäkin helppo asentaa, jos talosta löytyy jo voimapistoke ja toiseksi laite tallentaa kulutetun sähkön muistiin kumulatiivisesti. Silloin käytettäessä esim. työsuhdeautoa on mahdollista laskuttaa kotona ladattu sähkö työnantajalta. Latauslaite erillisenä asennuksena sähkön kulutusmittarilla olisi tullut huomattavasti kalliimmaksi.

 2. Jari O

  3 kuukauden käyttökokemuksella olen erittäin tyytyväinen laitteeseen. Kätevä ottaa mukaan kesämökille tai ”pelastusrenkaaksi” pitempään reissuun. Pari kertaa olen reissussakin ladannut ja silloin kätevä laskea ottovirtaa latauspaikan mahdollisesti asettamien rajojen mukaisesti. Peruskäytössä erittäin helppokäyttöinen ja varmatoiminen laite, mutta puhelinapplikaation kautta löytyy riittävästi lisäominaisuuksia, kun niitä tarvitsee. Vahva suositus tälle, jos tarvitset liikkuvuutta ja/tai asuinpaikassasi on 3-vaihepistorasia valmiina autotallissa/katoksessa.

 3. Martti

  Lupasin käyttökokemustietoja myöhemmin. Nyt niitä on 3 kuukauden jaksolta. Laite toimii niin kuin luvattiin. Kevyt, helppo siirrellä tai ottaa mukaan. Ohjaus puhelinsovelluksella toimii. Voi ladata nopeammin tai tarvittaessa hitaammin yön yli, jos ajattelee säästävänsä akkuja. Ja mikä minulle oli tärkeintä, oli kumulatiivinen sähkön kulutuksen mittaus. Se toimii ja saan ongelmitta laskutettua työnantajalta auton kuluttaman sähkön. Ei se ole paljon, mutta onhan sekin jotain. Olen ostokseeni tyytyväinen ja voin suositella sitä näillä ominaisuuksilla muillekin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *