Toimitus- ja maksuehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät EV Asema Oy:n verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa Sopimusehtoja. Asiakkaan on ennen verkkotilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehotoihin. Käyttämllä EV Asema Oy:n verkkokauppaa hyväksyt nämä Sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

EV Asema Oy:n pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille (lisää tietoa rekisteri- ja tietosuojaselosteesta). Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1. Yleistä EV Asema Oy verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy EV Asema Oy (y-tunnus 3132670-8).

Verkkokauppa on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Toimitamme tuotteemme Suomeen.

Pidätämme oikeuden muuttaa EV Asema Oy:n verkkokaupassamme tarjolla olevien tavaroiden valikoimaa sekä hintoja. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella.

1.2. Verkkopalvelun käyttäjä

Verkkopalvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Tuotteet tilataan ilman rekisteröintiä ja sen takia tilauksen yhteydessä pyydämme Asiakkaalta tarvitsemamme tiedot. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

2 Toimitus

2.1 Tuotteiden toimitus

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet voidaan ladata tilausvahvistus-sivulta. Tilauksen tuotteet lähetetään lisäksi Asiakkaan, tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen tilaus- ja toimitusvahvistuksen kanssa samassa sähköpostiviestissä.

EV Asema Oy -verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitetaan pääsäntöisesti Matkahuollon kautta (Huom! Oulun lähialueella toimitukset voidaan toteuttaa toisin, esim. kotiintoimitus). Pyrimme toimittamaan tilaukset aina samana tai seuraavan arkipäivänä. Tuotteet toimitetaan tilaajalle kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-4vrk verran tilauksen vastaanottamisesta. Tämä voi olla myös joskus enemmän ja joskus vähemmän. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika Euroopan varastolta on yleensä 5-15 vrk. Ilmoitamme normaalista poikkeavasta toimitusajasta aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Toimituskulu on aina 0,00 euroa yli 500€ ostoksissa. Halvemmissa ostoksissa perimme toimituskuluja 9€.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia tuotteita EV Asema Oy:lla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

Halutessasi kotiintoimituksen ja käyttöopastuksen Oulun alueella (Oulu – Haukipudas – Kempele – Kiiminki) kirjoita tilausviestiin kotiintoimitus Oulun alue. Olemme yhteydessä tilauksen jättämisen jälkeen.

Pidätämme oikeuden toimitustavan ja -kulujen muutokseen.

3. Tuotteiden hinnat ja tuotteista annetut tiedot

Verkkosivuillamme ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin erikseen mainita. Tarjoukset ja kamppanjat ovat voimassa vain ilmoitettuun päivämäärään asti. Pidätämme myös oikeuden muuttaa hintoja tapauksissa, joissa arvonlisävero muuttuu oleellisesti tai muihin vastaavanlaisiin tapauksiin, joihin emme voi itse vaikuttaa.
Teemme parhaamme, jotta kaikki EV Asema Oy:n verkkokaupan teidot olisivat oikein, ja pahoittelemme mahdollisista muutoksista tuotevalikoimassamme.

3.1. Selvät hintavirheet

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, kun tilatussa tuotteessa on selvä ja olennainen hintavirhe. Tämä tarkoittaa hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa niin, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selväti tuotteen tavannomaisesta hintatasosta, että asiakkaan katsotaan ymmärtäneen kyseessä olevan hinta virhe.

4. EV Asema Oy:n oikeus evätä tilaus

Mikäli joitakin asiakkaan tilaamia tuotteita ei olekaan enää saatavilla, olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella. Tällöin tarvittaessa EV Asema Oy:lla on oikeus perua kauppa. Tuote hyvitetään asiakkaalle tilauksen maksutavan mukaan.

5. Maksaminen ja maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Verkkopankkimaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj  (2122839-7). Lue lisää Paytrailistä https://www.paytrail.com/kuluttajille. Huomaathan, että Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksutapoina käyvät yleisimmät luottokortit, useimmat suomalaiset verkkopankkimaksut, MobilePay, lasku- ja osamaksupalvelut. Maksuehtoihin voit tutustua täältä.

6. Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun rahdinkuljettaja on luovuttanut tavaran Asiakkan hallintaan.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tilaajan on siitä ilmoitettava välittömästi [email protected], kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

7. Tilauksen muuttaminen

7.1. Tilauksen muuttaminen

Jos tuotetta ei ole vielä käsitelty EV Aseman puolesta (tarkoittaen tuotetta ei ole lähetetty asiakkaalle tai tuotetta ei ole vielä tilattu varastoon), voit ottaa yhteyttä [email protected] ja tiedustella onko tilauksen muuttaminen mahdollista.

8 Vaihto- ja palautus

EV Asema Oy myöntää tuotteilleen lakisääteisen 14 päivän palautusoikeuden tilauksen vastaanottopäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Virheellisestä toimituksesta, tuotteen palauttamisesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen [email protected] 

Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruminen, vaan meihin on oltava aina yhteydessä ennen kaupan perumista. Asiakas maksaa palautuskulut.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, pyrimme suorittamaan maksunpalautuksen aina samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. EV Asema suorittaa maskun palautuksen 7 arkipäivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Asiakkaan pankista riippuu milloin palautus näkyy asiakkaan tilillä.

9 Takuu ja virhevastuu

9.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ylensä 12-24kk

9.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista tuotteiden virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

10. Immateriaalioikeudet

EV Asema Oy:n verkkokauppa ja sen sisältämä aineisto on EV Asema Oy:n ja mahdollisten kolmansien osapuolien immateriaalioikeuksia. EV Asema -verkkokauppa ja sen sisältämä aineiston luvaton kopiointi ja jakaminen (mukaan lukien aineiston myyminen tai johdannaisteosten laatiminen) on kielletttyä.

11. Vastuunrajoitus

Emme vastaa EV Aseman toiminnasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa.

Emme myöskään vastaa mahdollisista virheistä evasema.fi-sivujemme sisällössä.
Emme takaa EV Asema – verkkokaupan olevan keskeytyksettä käytettävissä emmekä tietojen tuhoutumisesta tai käytön keskeytyksistä aiheutuneita mahdollisista vahingoista. EV Asema pyrkii mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan verkkokauppansa keskeytyksistä etukäteen.

Emme myöskään vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja.

12. Erimielisyystilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

13. Henkilötietojen käsittely

Tehdessäsi ostoksia tai vieraillessasi EV Asema -verkkosivuilla, hyväksyt tietosuojaselosteessamme kuvatun henkilötietojen käsittelyn. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme.

14 Muutokset Sopimusehtoihin

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

15. Yhteystiedot

EV Asema Oy
Huvilatie 33, 90940 Jääli
Y-tunnus 3132670-8.
Puhelin: 040 188 9462
Sähköposti: [email protected]