EV Asema Palvelut

Palvelut

Meiltä saat kätevästi ja nopeasti apua sekä vinkkejä autokauppaan liittyen; oli sitten suunnitteilla auton vaihto tai auton ostaminen. Auton ostoapu -palvelun kautta kartoitamme juuri sinulle parhaat vaihtoehdot. Osaamme myös tingata auton hinnasta sopivissa asioissa; asiakkaan saat siis usein selvän rahallisen hyödyn tästä palvelusta!

Oletko kohdannut autokaupassa ongelmatilanteen? Meiltä saa reklamaatioapua myös autokaupan riitatilanteisiin.

Auton Ostoapu

Onko sinulla auton vaihto edessä, mutta vielä et ole uskaltautunut myyjän juttusille? Punnitsetko uuden vai käytetyn auton välillä? Mietitkö mikä auto olisi sinulle sopiva; sähköauto, hybridi, bensa, diesel vai kenties jokin muu?  Tuntuuko siltä, että sähkö- ja hybridiautot ja niiden termistöt eivät vielä ole tarpeeksi selkeitä sinulle? Huolestuttavatko auton mukana tulevat piilokulut korjausten ja isojen huoltojen myötä? Ei hätää, meillä on tarjota apua näihin kysymyksiin.

EV Aseman Auton Ostoapu-palvelun myötä et jää yksin murehtimaan auton hankkimista. Tarjoamme tukea autokaupan eri vaiheisiin; oikean auton valinta, koeajo, tarjouksien kilpailuttaminen ja kaupan päättäminen. Jos sinua kiinnostaa sähkö- ja hybridiauto, niin haluamme tarjota parhaan tiedon hybridi- ja sähköauton valinnasta, sekä niiden ominaisuuksista. Kartoitamme tarpeesi ja räätälöidysti etsimme sopiva auton juuri sinun toiveiden mukaan.

Sähkö auton ostoapu

NÄIN OSTOAPU TOIMII:

 1. Ota yhteyttä EV Aseman Ostoapuun
 2. Käydään läpi Sinun autotarpeesi
 3. EV Asema etsii kriteereihisi sopivat autot (2-5kpl)
 4. Valittujen autojen ominaisuuksien läpikäynti kanssasi
 5. Halutessasi käydään yhdessä valittujen autojen koeajolla
 6. Koeajojen ja hintatarjouksien yhteenveto
 7. Avustamme tarvittaessa myös kaupanteossa

Auton vikahistorian tarkastaminen ja sähköautoissa akun kuntotestaus OBDLink testerillä viimeistelee ostettavan auton tarkastuksen.

AUTON OSTOAVUN HINNASTO:

 • Ostoapu (kohdat 1-4) 199€
 • Asiointi autoliikkeessä (kohdat 5-7) 40€/h
  • Esimerkiksi koeajo, kilpailutus ja kaupanteko 
 • Vikakoodinluku 20€
 • Akun kuntotestaus 40€ (sis. Vikakoodinluvun)
! Ostoapu-palvelu nyt tarjouksena 120€ ! (norm. 199€)
sähköauto vai hybridiauto ostoapu

Kiinnostuitko?

Auton Reklamaatioapu

Oletko ostanut auton autoliikkeestä ja nyt ilmenee ongelmia? Etkö tiedä kenen vastuulla auton korjaaminen on? Me voimme auttaa sinua.

Tunnemme kuluttajansuojalain ja sitä kautta ostajan ja autoliikkeen vastuun. Autamme laatimaan reklamaatiovaatimuksen autoliikkeelle. Mikään autokaupan ongelma ei ole liian pieni etteikö siitä voisi kysyä!

Autokauppa reklamaatio apu

NÄIN AUTON REKLAMAATIOAPU TOIMII:

 1. Käydään läpi yhdessä autoon tullut vika tai muu ongelma
 2. Kartoitetaan kuuluuko vika autoliikkeen vastuulle
 3. Käymme yhdessä läpi takuun ja virhevastuun periaatteet
 4. Avustamme tarvittaessa vaatimuksen kirjoittamisessa autoliikkeelle tai kuluttajaneuvojalle

Osaamme neuvoa vaatimuksen kirjoittamisessa ja kertoa vinkit kuinka sovitella paras lopputulos ja näin säästät selvää rahaa.

AUTON REKLAMAATIOAVUN HINNASTO:

 • Reklamaatioapu: 90€
  •  sis. 1h reklamaatiopalvelua. Lisätunnit 40€/h
 • Vaatimuksen laatiminen/avustaminen: 50€/h
käytetyn auton kauppias huono kokemus

Kiinnostuitko?

Miksi EV Aseman palvelut?

Meillä on yli 10v. kokemus autoalalta. Erikoisosaamista on karttunut mm. autokaupasta, jälkimarkkinoinnista ja kuluttajansuojasta. Näiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista näkemystä autokauppa- ja kuluttujansuoja-asioissa.

Yli 10v. kokemus autokaupanalalta

Autoalan työtehtävät jälkimarkkinointipäällikönä, varaosamyyjänä ja autotestaajana ovat kerryttäneet laajaa kokemusta siitä mihin eri asioihin autoissa pitää kiinnittää huomiota.

AKL
Kuluttajariitakurssit

Erilaisten AKL koulutusten ja työkokemusten kautta ovat tulleet tutuksi autokaupan erilaiset riitatilanteet ja niiden käsitteleminen.

Asiantunteva &
Nopea

Meiltä saat kätevästi ja nopeasti apua sekä vinkkejä autokauppaan ja auton ostamiseen, puolueettoman arvion autokaupan ongelmiin ja kuluttajariita tilanteisiin. Haluamme tarjota avun parhaan osaamisemme mukaan.